Toegevoegd aan winkelmandje

Jade ei

Net als mijn lerares Saida Désilets, geloof ik in een holistische benadering van seksualiteit, in een benadering van alle facetten van ons wezen: lichaam, gedachten, hart en geest.

Een blokkade in één of meerdere van deze domeinen leidt meestal tot het afsluiten van jouw verbinding tussen hoofd en lichaam. De leer van het Jade Ei vergemakkelijkt de heropbouw van deze verbinding.

Ikzelf vind het belangrijk dat je als vrouw je kan verbinden met jouw lichaam (jezelf), dat je kan begrijpen wat er gebeurt in je lijf om te genezen en vooruit te komen.

Wat is het Jade Ei?

Het Jade Ei is een stuk pure Canadese Nefriet Jade dat geslepen wordt in de vorm van een klein ei. Door het ei is een gaatje geboord. Door dit gaatje steek je een touwtje om een goede controle te hebben bij het gebruik.

Het Jade Ei gebruik je inwendig, vaginaal. Het Jade Ei leer je via een bepaalde techniek “opzuigen”. Dit is één van de belangrijkste oefeningen!

Waarom Jade?

 • Het is een natuurlijke substantie.
 • Jade bestaat uit verweven weefsels en is niet poreus.
 • Pure Jade neemt snel uw lichaamstemperatuur aan.
 • Het is heel sterk, laat je het ei vallen dan breekt het niet in duizend stukken.
 • Jade is een heel krachtige genezende steen met een zachtjes aardende, reinigende energie.
 • Het is een ondersteunende edelsteen voor heling en transformatie.

Het Jade Ei is iets voor jou als:

 • Je meer wil genieten van seks.
 • Je jouw bekkenbodem gezond wil houden!
 • Je wil herstellen van trauma’s die je deden afsluiten van jouw seksualiteit.
 • Je een baby wil.
 • Je wil herstellen na een bevalling.
 • Je de premenopauze, de menopauze of postmenopauze wil begrijpen en hiervan de meest sappige tijd van je leven wil maken.
 • Je vergeten bent dat seksueel vervuld zijn essentieel is voor jouw welzijn.
 • Je seks haat.
 • Je moeilijk een orgasme kan hebben.
 • Je van orgasmes houdt en er meer wil over weten.

Deze lijst is oneindig.

Eigenlijk is dit voor iedere vrouw. Het is niet geschikt voor het type vrouwen die snel een oplossing verwachten zonder er een kleine inspanning voor te doen, die een grote transformatie creëert.

Het Jade Ei is iets voor jou als:

Je meer wil genieten van seks.
Je jouw bekkenbodem gezond wil houden!
Je wil herstellen van trauma’s die je deden afsluiten van jouw seksualiteit.
Je een baby wil.
Je wil herstellen na een bevalling.
Je de premenopauze, de menopauze of postmenopauze wil begrijpen en hiervan de meest sappige tijd van je leven wil maken.
Je vergeten bent dat seksueel vervuld zijn essentieel is voor jouw welzijn.
Je seks haat.
Je moeilijk een orgasme kan hebben.
Je van orgasmes houdt en er meer wil over weten.
…

Deze lijst is oneindig.
Eigenlijk is dit voor iedere vrouw. Het is niet geschikt voor het type vrouwen die snel een oplossing verwachten zonder er een kleine inspanning voor te doen, die een grote transformatie creëert.

Wat zijn de resultaten als je het Jade Ei gebruikt?

Naast de “tonus” (spanning van een spier) van je spieren zijn er twee andere effecten die leiden tot exponentiële transformatie. Laten we het eerst over tonus hebben.

Tonus

Tonus zorgt ervoor dat je betere seks hebt en een gezonder bekken. Ik spreek niet over “strakke spieren”. Ik heb het over het type spier dat de sterkte en veerkracht heeft als van een trampoline.

Heb je te veel tonus dan kan dat littekenvorming veroorzaken en de zenuwen in jouw genotssysteem blokkeren, gevoelsverlies geven.

Dus… om je tonus in evenwicht te houden is het belangrijk dat je ook SOEPELHEID oefent.

Soepelheid

Dit is jouw vermogen om bewust zachter te worden en open te smelten! Dit heeft niets te maken met spieren die te weinig gebruikt worden en niet behoorlijk meer functioneren.

Het gaat om de mogelijkheid om jouw bekkenbodem meer teder en liefdevol te maken. Dit is essentieel voor je genot. Het zal je gevoel verhogen EN het is een noodzakelijk voor het ervaren van een orgasme.

Moraal van het verhaal: de leer van het Jade Ei zorgt ervoor dat jouw vagina en bekkenbodem kracht hebben maar MET soepelheid.

Vaardigheid

Een derde component dat weinig mensen kennen, is zoals het verschil tussen bekwaamheid en kunst: vaardigheid

Vaardigheid kan je vergelijken met onze vingers en de mogelijkheid om deze onafhankelijk van elkaar te bewegen.

Met vaginale vaardigheid bedoel ik: leren hoe je de verschillende lagen van je bekkenbodem kan bewegen. Dit beheersen is van cruciaal belang voor het ervaren van genot, niet alleen voor jou maar ook voor jouw partner!

Door je bekkenbodemspieren onafhankelijk van elkaar te kunnen bewegen bespeel je als het ware de “fluit”… J

 Deze techniek helpt je om:

 • Te ontdekken dat het hebben van gemeenschap een uitzonderlijke ervaring is van je eigen mogelijkheid om jezelf te plezieren van binnen naar buiten.
 • Nieuwe zenuwen te laten groeien, PLEZIER zenuwen die ervoor zorgen dat je toegang krijgt tot een grotere gevoeligheid en verschillende soorten orgasmes.
 • Stressincontinentie te genezen.
 • Orgastisch te worden over je hele lichaam.
 • Te evolueren van uitgedroogd zijn en het hebben van pijnlijke seks naar een goede zelf bevochtigende vagina (yoni) die weer van seks kan genieten.
 • De gezondheid van je bekkenbodem volledig te herstellen na een bevalling.
 • Menstruele krampen te verlichten en te verminderen.

Om van deze resultaten en voordelen te genieten is het belangrijk dat je weet HOE je het Jade Ei op een correcte manier gebruikt. Je hebt geen heel gamma eitjes nodig (van klein naar groot, van licht naar zwaar). Eén Jade Ei heb je nodig en de kennis hoe het te gebruiken!

Heb je na het lezen van deze blog vragen, aarzel niet om het contactformulier  in te vullen. Ik ontmoet je graag!

Geïnteresseerd in de leer van het Jade Ei

Ben je geïnteresseerd in de leer van het Jade Ei en wil je hier zelf ook mee aan de slag? Tijdens mijn workshop “Thuiskomen in je vrouwenlichaam” leer ik jou hoe je met het Jade Ei werkt.

This website uses cookies, one of the purposes of which is to calculate visitor statistics. More info