Toegevoegd aan winkelmandje

Anja Thorrez - Loving me!

Hallo, ik ben Anja en ik ben gepassioneerd om vrouwen (opnieuw) te leren genieten van hun lichaam en van het leven, dat is mijn missie.

Met vallen en opstaan, soms met babystapjes, soms met rasse schreden heb ik een hele weg afgelegd. Het is hard geweest, confronterend maar o zo de moeite waard! 

Dankzij het geduld en de steun van mijn man, de hulp van Tau-coaching, dans- en bewegingstherapie en de leer van het Jade Ei kan ik zeggen dat ik nu met volle teugen geniet.

Genieten van je lichaam is een basisbehoefte, net zoals eten en drinken. Jammer genoeg hangt over seksualiteit een groot taboe en wordt er zelden of nooit over gesproken.

We zijn ontstaan uit seksuele energie en deze energie is de motor van ons bestaan. Deze energie goed laten stromen is cruciaal om vitaal en vol energie door het leven te stappen.

Dit is lang niet bij iedereen het geval. Door mijn persoonlijke ervaringen was het noodzakelijk om mijn eigen seksualiteitsbeleving te onderzoeken: waarom kon ik niet genieten van mijn lichaam? Wat was er aan de hand?

Nare, gedwongen seksuele ervaringen uit mijn kindertijd lagen aan de basis hiervan. Wat ook het probleem is, weet dat er een oplossing bestaat. Je hebt altijd een keuze: of je berust in je situatie of je doet er iets aan.

Ik heb voor het laatste gekozen. Het was een hobbelig pad met heuveltoppen en diepe dalen. Met vallen en opstaan, soms met babystapjes, soms met rasse schreden heb ik een hele weg afgelegd. Het is hard geweest, confronterend maar o zo de moeite waard! 

Dankzij het geduld en de steun van mijn man, de hulp van Tau-coaching, dans- en bewegingstherapie en de leer van het Jade Ei kan ik zeggen dat ik nu met volle teugen geniet van mijn lichaam.

Het ontdekken van je seksualiteit is als een ontstekingsvlam: je ervaart niet alleen lichamelijk een groot verschil, je merkt dat je ook mentaal en emotioneel sterker staat, meer zelfvertrouwen krijgt, vol goesting door het leven stapt en meer zelfliefde ontwikkelt.

Het is het geboorterecht van iedere vrouw om dit te ervaren!

This is just a test mate

Joker

An amazing piece of astronomy trivia that few people know is that in truth, only about ten percent of the universe is visible using conventional methods of observation. For that reason, the Hubble really was a huge leap forward. That is for the very simple reason that the Hubble can operate outside.

Karel van Mander, Howest University

This website uses cookies, one of the purposes of which is to calculate visitor statistics. More info