Toegevoegd aan winkelmandje

Anja Thorrez - Loving me! - foto in de natuur

Hallo, ik ben Anja en ik ben gepassioneerd om vrouwen (opnieuw) te leren genieten van hun lichaam en van het leven, dat is mijn missie.

Genieten van je lichaam is een basisbehoefte, net zoals eten en drinken. Jammer genoeg hangt over seksualiteit een groot taboe en wordt er zelden of nooit over gesproken.

We zijn ontstaan uit seksuele energie, 2 mensen die hun vuur met elkaar delen, en deze energie is de motor van ons bestaan. Het goed laten stromen van deze energie is cruciaal om vitaal door het leven te stappen.

Dit is lang niet bij iedereen het geval. Door mijn persoonlijke ervaringen was het noodzakelijk om mijn eigen seksualiteitsbeleving te onderzoeken: waarom kon ik niet genieten van mijn lichaam? Wat was er aan de hand?

Nare, gedwongen seksuele ervaringen uit mijn kindertijd lagen aan de basis hiervan. Wat er ook geberud is, weet dat er een oplossing bestaat. Je hebt altijd een keuze: of je berust in je situatie of je doet er iets aan.

Ik heb voor het laatste gekozen. Het was een hobbelig pad met heuveltoppen en diepe dalen. Met vallen en opstaan, soms met babystapjes, soms met rasse schreden heb ik een hele weg afgelegd. Het is hard geweest, confronterend maar o zo de moeite waard! 

Dankzij het geduld en de steun van mijn man, de hulp van Tau-coaching, dans- en bewegingstherapie en de leer van het Jade Ei kan ik zeggen dat ik nu met volle teugen geniet van mijn lichaam.

Het ontdekken van je seksualiteit is als een ontstekingsvlam: je ervaart niet alleen lichamelijk een groot verschil, je merkt ook dat je mentaal en emotioneel sterker staat, meer zelfvertrouwen krijgt, vol goesting door het leven stapt en meer zelfliefde ontwikkelt.

Vanuit mijn eigen proces ontstond de passie om andere vrouwen, die seksueel grensoverschrijdende ervaringen meemaakten, te helpen en te begeleiden zodat ook zij opnieuw kunnen genieten van intimiteit en seksualiteit. 

Mijn paspoort - Anja Thorrez

 • Geboren op 25 augustus 1970 - Roeselare
 • Gelukkig getrouwd met Kurt Defour (al meer dan 25 jaar)
 • Mama van Lara, Lomme en Luna
 • Draagt respect, vertrouwen, eerlijkheid en openheid hoog in het vaandel
 • Staat erop dat grenzen gerespecteerd worden
 • Zorgt voor een veilige bedding waarin transformatie plaats vindt
 • Vindt zelfliefde een prioriteit

Opleidingen:

 • Reiki ( 1ste en 2de graad) bij Evelyne Desoutere
 • 2-jarige opleiding Tau-coach bij Evelyne Desoutere
 • Aromatherapie en massage bij Souldance
 • 4-jarige opleiding Dans- en bewegingstherapie bij Agape Belgium
 • 2-jarige opleiding Ambassador training bij Dr. Saida Désilets (Jade Ei)
 • Femme Vital bij Peggy Dylan
 • Ademwerk practicioner bij Peggy Dylan
 • Taking care of your energy bij Rahul Bharti
 • How to take care of others bij Rahul Bharti

Waarmee kan ik je helpen?

Laten we er geen doekjes om winden: seksualiteit is een essentieel onderdeel van ons bestaan.

Brandt jouw vuur eerder als een waakvlammetje of is het helemaal uitgedoofd? Ik help je graag om je vuur terug aan te wakkeren!

Merk je dat het jouw emoties en jouw denken zijn die jou verhinderen om te genieten, boek een Tau-coach sessie.

Ligt de oorzaak eerder op fysiek vlak dan is de workshop "Thuiskomen in je vrouwenlichaam" ideaal. Deze workshop kan je volgen in een klein groepje of individueel

Mijn traject: "Het Pad naar Vrijheid" is voor vrouwen die seksueel grensoverschrijdend gedrag meemaakten en die niet langer willen vasthangen aan het verleden.

GENIETEN VAN JE LICHAAM IS HET GEBOORTERECHT VAN IEDERE VROUW!

Geïnspireerd door de wijsheid van Mantak Chia, opgeleid door Saïda Desilets zelf, deelt Anja haar kennis en haar inzichten op een hele fijne en toegankelijke manier.

Met respect voor eenieders gevoelens, grenzen en wensen. En dit alles vanuit haar hart!

Dank je wel, Anja!

Katleen

"....Ik ben niet meer zo jong en besef hoe belangrijk de bekkenbodem van een vrouw is.
Van het eerste moment dat ik jouw aankondiging van de workshop zag wist ik intuïtief: dat is het!
De oefeningen, de meditatie, de relaxatieoefeningen en het werken met het Jade Ei, mijn zelfvertrouwen, mijn eigenwaarde en levenslust zijn alleen maar toegenomen! Blijkbaar straal ik het ook uit want ik hoor regelmatig van mijn partner en mijn omgeving: je ogen stralen.
Een aanrader voor alle vrouwen (in relatie of alleenstaand) die zich in hun vrouwelijkheid willen wortelen!"

Marleen

Deze website maakt gebruik van cookies, waarmee o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info