Toegevoegd aan winkelmandje

De Boomcirkel werd opgericht door Kurt Defour en Anja Thorrez en heeft als missie gelijkgestemde mensen samen brengen om aan ceremonie (vuurloop, zweethut, retreats,...) te doen en op die manier dichter bij zichzelf te komen. 

De Boomcirkel biedt niet alleen een ruime plaats in de natuur, het heeft ook een chalet met WC's, douches en een werkruimte van 10m op 12m. Onze locatie kan ook gehuurd worden door andere therapeuten en coaches om sessies of workshops te geven. Voel je vrij om hierover informatie op te vragen.

Wil je meer weten over wie we zijn dan kan je het verhaal van Kurt hier lezen en dat van Anja vind je hier.

Vuurloop

Vuurloop is een eeuwenoude traditie. Het is een verhaal van vuur, innerlijk vuur, uitdagingen, stappen zetten, angst in beweging brengen met als doel los te komen van onze angsten en blokkades om kracht en levenslust in de plaats te brengen.

Ceremoniële vuurloop

Ceremonie is respectvol tijd nemen voor jezelf. Het is een tijd van zijn.

Regelmatig gaat er hier een ceremoniële vuurloop door. De volgende vuurloop gaat door op 16 april 2023 en wordt begeleid door Kurt Defour en Anja Thorrez. Wil je er graag bij zijn, schrijf je dan hier in.

Teambuilding vuurloop

Met het team gaan we naar de kern met als doel iedere spaak van het wiel te versterken in zijn functie. Voor teambuilding maken we een evenement op maat. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Zweethutceremonie

Op ons domein staat er ook een zweethut. Wat een zweethut is en wat het precies inhoudt lees je hier.

Op 2 april 2023 geven Kurt Defour en Anja Thorrez hun volgende zweethut. Inschrijven voor deze zweethut is ook al mogelijk via deze link. Daarna ontvang je een factuur en een email met alle praktische info.

Op regelmatige basis organiseren wij open zweethutten die voor iedereen toegankelijk zijn. Wij houden je op de hoogte van de data als je hier je emailadres opgeeft met de vermelding "data zweethutten doorgeven".

Creëer je eigen spirituele drum

Maak je eigen unieke drum vanuit verbinding met je ziel. Deze workshop gaat door van vrijdagavond 28 april 2023, start om 17u, tot en met zondag 30 april.

Meer info vind je hier.

 

Praktische info

De Boomcirkel

Sint-Eloois-Winkelsestraat 117

8800 Oekene

Tel Anja - 0474 84 16 17

Tel Kurt - 0477 179 146

anja@lovingme.be


Wij bevinden ons op 5 minuten rijden van afrit 9 Roeselare - Rumbeke - Izegem van de E403.

Volg de richting Roeselare. Sla aan de eerstvolgende lichten af naar links, richting Sint-Eloois-Winkel. Volg de hoofdweg voor ongeveer 3 km. Recht tegenover het Shell bezinestation (rechterkant van de straat) kan je ons vinden. Aan de oprit waar de borden van Loving me - De Boomcirkel staan kan je oprijden en parkeren. Vlakbij is er ook de bushalte "Oude God".

Deze website maakt gebruik van cookies, waarmee o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info