Toegevoegd aan winkelmandje

De Boomcirkel werd opgericht door Kurt Defour en Anja Thorrez en heeft als missie gelijkgestemde mensen samen brengen om aan ceremonie (vuurloop, zweethut, retreats,...) te doen en op die manier dichter bij zichzelf te komen. 

De Boomcirkel biedt niet alleen een ruime plaats in de natuur, het heeft ook een chalet met WC's, douches en een werkruimte van 10m op 12m. Onze locatie kan ook gehuurd worden door andere therapeuten en coaches om sessies of workshops te geven. Voel je vrij om hierover informatie op te vragen.

Wil je meer weten over wie we zijn dan kan je het verhaal van Kurt hier lezen en dat van Anja vind je hier.

Vuurloop

Vuurloop is een eeuwenoude traditie. Het is een verhaal van vuur, innerlijk vuur, uitdagingen, stappen zetten, angst in beweging brengen met als doel los te komen van onze angsten en blokkades om kracht en levenslust in de plaats te brengen.

Ceremoniële vuurloop

Ceremonie is respectvol tijd nemen voor jezelf. Het is een tijd van zijn.

Regelmatig gaat er hier een ceremoniële vuurloop door die door Kurt begeleid wordt. De datum voor de eerstvolgende vuurloop is nog niet gekend.

Teambuilding vuurloop

Met het team gaan we naar de kern met als doel iedere spaak van het wiel te versterken in zijn functie. Voor teambuilding maken we een evenement op maat. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Zweethutceremonie

Op ons domein staat er ook een zweethut. Wat een zweethut is en wat het precies inhoudt lees je hier.

De eerstvolgende zweethut met Kurt Defour gaat door op zondag 22 januari. We starten om 10u00 stipt en het einde wordt voorzien rond 17u ongeveer. Je bent van harte welkom vanaf 9u30. Inschrijven voor deze zweethut doe je door hier te klikken. Daarna ontvang je een email met alle praktische info. 

Op regelmatige basis organiseren wij open zweethutten die voor iedereen toegankelijk zijn. Wij houden je op de hoogte van de data als je hier je emailadres opgeeft met de vermelding "data zweethutten doorgeven".

Creëer je eigen spirituele drum

Maak je eigen unieke drum vanuit verbinding met je ziel. Deze workshop gaat door van vrijdagavond 28 april, start om 17u, tot en met zondag 30 april.

Meer info vind je hier.

Heart-Warrior Activation Retreat

De nieuwe data voor dit retreat zijn nog niet gekend. Klik hier voor meer info.

Praktische info

De Boomcirkel

Sint-Eloois-Winkelsestraat 117

8800 Oekene

Tel Anja - 0474 84 16 17

Tel Kurt - 0477 179 146

anja@lovingme.be


Wij bevinden ons op 5 minuten rijden van afrit 9 Roeselare - Rumbeke - Izegem van de E403.

Volg de richting Roeselare. Sla aan de eerstvolgende lichten af naar links, richting Sint-Eloois-Winkel. Volg de hoofdweg voor ongeveer 3 km. Recht tegenover het Shell bezinestation (rechterkant van de straat) kan je ons vinden. Aan de oprit waar de borden van Loving me - De Boomcirkel staan kan je oprijden en parkeren. Vlakbij is er ook de bushalte "Oude God".

Deze website maakt gebruik van cookies, waarmee o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info